Vásárlási tudnivalók

Szállítás:

Kétféle szállítási mód közül választhatsz:

1.Postai levélként való kézbesítés, amelynek mérettől függően 600-900 forint értékű díja van. Ez esetben mindenkor ajánlva, légpárnás borítékban adom fel a terméket.
20.000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget én állom!

2. Személyes átvétel biztosított lehetőségei : Lábatlan és környéke, valamint megbeszélés alapján, alkalmanként (esetleg hosszabb előkészületi idővel):  Budapesten, Szilasligeten, Kistarcsán, Esztergomban. Illetve szerdánként Nyergesújfaluban, péntekenként pedig Zsámbékon lehetésges személyes átvétel.

Fizetés:

Kétféleképpen lehet: vagy banki átutalással, az e-mailben elküldött bankszámlaszámra vagy személyesen, készpénzben, a rendelés átvételekor.

Csomag összeállítás:

A rendelés leadása után négy napon belül összeáll a csomagod. Ha a termék készleten lévő, akkor megrendelést követő két napon belül postára adom, vagy átveheted a megadott fix.helyszínek valamelyikén. A csomag összeálltáról, és átadásáról minden esetben értesítést kapsz!

Egyéni kérések:

Ha egyéni kérésed van, írj a cserszomorceportekaja@gmail.com e-mailcímre, vagy akár a Facebookon a Cserszömörce Portékájára üzenetet.

Az egyéni kérések teljesítésének az idejét mindenképpen leegyeztetjük. Ha a webshopon, vagy a Facebookon láttál terméket, amit megvásárolnál, de egy kis változtatással szeretnéd, vagy pl. szett és csak az egyik részét szeretnéd, akkor meg is rendelheted a webshopon keresztül, csak a megjegyzésbe írd bele, hogy mit szeretnél másképpen.

Elállási jog, visszatérítés:

Mindent megteszek azért, hogy az általam készített termékek a lehető legmagasabb színvonalon, a vásárló teljes megelégedésére készüljenek, illetve, hogy a weboldalon szereplő tájékoztató adatok a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen mégis fellépő hibákért a távollevők közötti kereskedésre vonatkozó jogszabályok és rendelkezések az irányadók. Amennyiben a megrendelt terméket hibásnak találod, vagy nem vagy elégedett, küldd vissza hozzám eredeti állapotában, a kézhezvételt követő 8 napon belül, és cserélem, illetve visszafizetem az árát, a visszaküldést követő harminc napon belül.

A termékek készítésében felhasznált alapanyagok figyelembe vételével nem tekinthetők garanciális hibának a következők: a fémek természetes oxidációjából eredő sötétedés, textilek elpiszkolódása vagy nem megfelelő használatból illetve tárolásból eredő elhasználódása. A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben elállási jogoddal szeretnél élni, azt írásban; levélben, vagy e-mailben teheted meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. A posta levelet lehetőleg ajánlva add fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. A megrendelt terméket juttasd vissza hozzám. Utánvétellel ne küld vissza terméket,mert azt nem áll módomban átvenni!